BROSSARD & MONTREAL

 Balkani 


Charcuterie Balkani Montréal e un magazin romanesc de mezeluri foarte muncitor, creat in 2004 in centrul marchetului Jean-Talon. Dupa cativa ani, am deschis deasemean un magazin mai mare in Brossard, pe coasta de sud al Montrealului la nr. 4725 Bd Grande-Allée : Charcuterie Balkani Brossard.

In magazinul nostru, puteti sa gasiti mai mult de 70 de feluri de carne si platouri de casa, toate din retete unice. Folosim condimente selectate cu grija si carne de ceamai buna calitate.

Produsele noastre sunt afumate natural (lemn de artar) si majoritatea dintre ele nu contin gluten sau fosfati aduagati. E greu de descris cat de deliciouse sunt produsele noastre. Trebuie sa le gustati si o sa realizati ca o muscatura e egala la o mie de cuvinte! In cas de va uitati dupa un carnat pe care sa il savurati ca si apetisant, bacon afumat pentru micul de jun ( sau sunca pentru croisante ), platouri de mezeluri si branza pentru petrecerea dumneavoasta, niste carnati fabulosi pentru BBQ de duminica sau niste salam preparat pentru niste sandvisuri originale, va puteti gasi fericirea in produsele noastre.


Speram sa va vedem in curand la magazinul nostru ca sa gustati specialitatile nostre !!!


Echipa de la Charcuterie Balkani Brossard.

Povestea Noastra

Gustul traditiei!